mliizz

Alla inlägg under januari 2011

Av Emelie Asp - 20 januari 2011 23:53

Det är menat med att jag alltid vill ha det som jag nästan inte kan få, men när jag väl får det så vill jag inte längre ha det, för då kan jag ju få det utan då vill jag ha nästa möjliga sak.


I don´t like it, i dont like it at all.

Vill inte ha det så.

Av Emelie Asp - 19 januari 2011 20:45

Jag köpte även några grejer till, te.x skidglasögon, godis och även så gick jag och bokade en tid hos min tatuerare. Så den 3/2-11 kl.16.30 sitter jag i tatueringsstudion :))


  En byster på rean, okej, jag fick 25 kr i rea men iallafall !   15 kr läppglans, har inte äns fattar hur man öppnar den än menmen!   Bruna nyanser med ögonskygga typ 65 kr tror jag?   Två ögonskuggs penslar 16 kr styck   Tillfälligt puder ingen aning vad de kosta  

och en mousse, typ 120 kr tror jag !


Kyss ;) 

Av Emelie Asp - 19 januari 2011 18:41

Har ni någonsin hört humorhimmlens radio-grejjen "mammas nya kille" ? Jag skulle fan vilja döpa en hel kategori till just det. Fast skillnaden mellan den och radio är att den dock inte kommer vara speciellt rolig..


Skit, jag tycker värkligen inte om idioten. Vill bara bort just ju, bo någon annan stans... Nej usch, nu ska jag börja städa igen..


 

Ett leende kan dölja det mesta.. 

Av Emelie Asp - 17 januari 2011 18:40

shit, jag är i stooort behov av en pojkvän. Börjar på tippen bli desperat. INTE BRA! Grejen är att jag har ett stort urval av killar, men jag hittar alltid massa jävla fel på dom. Ska man bara se bort från dom felen eller ska man skrota killen? Jag vill alltid ha det omöjliga!


Jag kollar runt överallt och det ända jag ser är par! Är jag verkligen så ful? Eller så elak för att få min drömprins? you tell me..


  


Av Emelie Asp - 17 januari 2011 18:33

Japp..Går in på min andra vecka på min LCHF diet. (low caleri, high fat) Allså, inge vitt (potatis, bröd, pasta osv.) Men tyvärr så fuskade jag i helgen med lite chips, but im back on the track igen nu :)


Idag blev det sallad, när rästen av familjen åt korv och hemmagjord potatismos.


Salladen bestod av:

Sallad, gurka, minitomater, avocado, tonfisk & sötpaprika. Även massa vitlökssås (vilket jag får äta) Synd och klaga. Det är faktiskt riktigt gott! (se bild)

  


Även kört 60 minuter på gymmet idag. Spydde för att jag pressade mig förhårt. hmm.. Jag har däremot för mig att det är bra? Har hört det på Biggest loser någon gång ! Haha!

Av Emelie Asp - 12 januari 2011 20:31

Du skriker på mig när jag inte gör saker, och du är nära att slå mig när jag väl göör saker. Du vill bara ha mer och mer av mig, och jag räcker inte till. Först begär du ingenting, och sen när jag väl börjar hjälpa till vill du bara ha mer.. Jag fattar inte? Det ända jag får nu förtiden är hat. jag känner mig fylld av det.. Jag fattar inte, så snälla kan du snälla berätta varför jag är värd det nu när jag börjat hjälpa till som mest hemma? Jag är så arg, så jävla piss besviken och tom just nu,och första tankarna på dig får mig att brista ut i gråt på än gång. Vill du att det ska vara så? Sen är jag trött på samma ursäkt efter varje bråk vi har, "Du vet att jag älskar dej över allt annat, men hatar ditt beteende", jag undrar vems beteende man egentligen ska hata? Men det är så synd om dig, för du har haft mens i en hel månad, och har en pojkvän som gör allt för dig, och har en dotter som har blivit helt fuckt upp i skallen. But im sorry to break the news for you, men den ända som har förändrats av oss två är du! och ändå är det jag som är det stående problemet.


En skol dag är precis lika jobbig som din jobbdag är, plus att min dag är längre. Du tjänar pengar, visst, men det hade jag också förmodligen gjort ifall jag inte gått i skolan. pluss att jag har djur att ta hand om när jag kommer hem efter skolan. Men visst fanns det jobb i kvällsjobb i Hallstavik så skulle jag inte tveka på att ta det, men i dagens läge så finns det inte det. Du har en rätt att försörja mig nomatter what tills jag fyller arton enligt lag, efter det så kan du slänga ut mig på gatan, och jag har även en rätt på att bo hemma tills jag slutat plugga.


Jag hatar dehär, för det spelar ingen roll längre hur många gånger vi gör upp att det ska bli förändring efter vi bråkat, för en vecka senare så står vi kvar på samma ställe och trampar iallafall!


Och btw, kom inte och pussa på mig och fjäska idag, jag mockade för min häst skull, jag gav dom hö för hans skull, jag gav dom vatten för hans skull, jag skottade gången för familjens skull, jag städade köket för allas skull.. Jag gjorde ingenting för din skull.

Av Emelie Asp - 12 januari 2011 20:21

Jag sitter bara och väntar dag efter dag på att min mamma ska komma och sätta sig brövid mig vid datan och kolla på lite föl och överväga och diskutera saken med mig och kanske ringa runt till ägarna. Men nej, hon sitter och tjockar ner sig i soffan brövid sin sambo.


Jag är så jävla sliten, jag har gått runt och gråtit hela dagen i skolan idag, försökt dölja det så gått det gick, vet inte om jag lyckades eller inte.. Livet känns kast just nu, och det känns inte mycket bättre när jag kollar runt på annonser på små fölisar när jag vet att det finns en möjlighet att mamma kommer "straffa" mig med att det inte kommer att hända. Känns som om hon inte bryr sig längre, vet inte vad jag har gjort eller varför jag förtjänar hennes beteende, kan någon berätta? Om man kan sluta älska sitt barn så tror jag att hon är pågränsen nära, vad har jag gjort för att förtjäna bara hat och skrik och gnäll från min mamma? Det är något jag inte äns skulle änska min egna fiende. När en mamma börjar skrika på än när man inte gör något (ok, antar jag?) men när hon börjar skrika på mig (nära till att smälla till mig) när jag gör något, då börjar det gå förlångt. Vad hände? Du kommer lyckas göra mig psykiskt störd, för jag känner mig förbannat nära.  


 Bara igenom att sitta och skriva detta känner jag hur jag kämpar med att hålla tillbaka dom brännande tårarna. Jag fattar inte .. Jag orkar inte äns försöka fatta längre.


  

Blää på dehär..

Av Emelie Asp - 12 januari 2011 20:10

Tänkte berätta lite för er om islandshästar eftersom det har varit mycket sånt i bloggen på sistånde.


Till er som inte visste.

Om man vill kastrera en hingst finns det två olika sätt att göra detta på, liggande eller ståendes. Ståendes är då billigast men det finns en risk på att tarmarna ska åka ut (vilket är typ en på miljonen, men det har hänt) då det är runt 1.500 - 3.000 kr. I vissa fall har folk betalat 4.000 vilket är överpris (det är dock 3.000 också) Vanligaste priset på ett stående snitt är ca 2.500 kr (finns även dom som har betalat under 1.000 lappen) . Det liggande snittet är ca 1.000 - 2.000 dyrare. Är det värt det? Det väljer bara du.


Därför är hingst föl mycket billigare än ston, men om du hittar ett hingst föl för 15.000 så hittar du ett sto för ca 20.000 så blir det ungefär samma kostnat i slutänden ifall du har övervägt att kastrera.


Ett föl kan skiljas från sin mamma vid 8 månader och uppåt. (vilket kanske är väldigt ungt) Vissa säljare vill vänta till 10 månader vilket jag tycker låter mer rimligt.


Det var lite, nästa inlägg kommer jag skriva lite om mig för omväxlings skull.



Presentation


Välkommen hit, jag är en tjej som bor just nu i hallstavik i min första lägenhet med mina två älsklingar justice och qiera som är två underbara chihuahuor. Jag tränar mig själv varje dag för att bli bättre på chihuahuarasen och här kommer ni få läsa om de

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards