mliizz

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Emelie Asp - 30 januari 2011 02:58

Hmm.. Kvällen blev inte riktigt som planerat.. Aja, fuck that! Ibland blir man dissad också..Deal with it. Pissa på det och gå vidare, han raggade säkert upp någon liten fjortis på festen. Varför ska jag bry mig om det? Han är ju trots allt bara min kk.. typ.



Iaf, tänkte nämna att jag ska tatuera in en tjärna på bröstet, eller aah en bit upp på halsen (nykelbenet) på torsdag. Denna kommer stå för två saker, både mitt ljus och min överlevnads stjärna här i livet och min underbara stjärna till häst som för några veckor sen fick tas bort som nu lever bland dom stora stjärnorna där uppe i himlen, för varje gång jag kollar upp i himlen så tänker jag på dig gubben, Dreyri frá Köldukinn. (släpper en tår) Fan va jobbigt det är fortfarande. Men nu ska du tatueras in över mitt hjärta där du kommer stå som en stjärna i resten av mitt liv. Men den (som sakt) kommer stå för min andra underbara stjärna och hjälte här i livet, som hjälper mig att gå igenom eld och vatten. Min älskade mamma, jag älskar dig obeskrivligt mycket, och det finns ingen bättre mamma än dig i hela vida världen. Allt du gjort för mig är jag otroligt tacksam för och det finns absolut inget ord i hela världen som kan beskriva det! Du är bäst, you rock my world!

Jag älskar er!  

Presentation


Välkommen hit, jag är en tjej som bor just nu i hallstavik i min första lägenhet med mina två älsklingar justice och qiera som är två underbara chihuahuor. Jag tränar mig själv varje dag för att bli bättre på chihuahuarasen och här kommer ni få läsa om de

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards