mliizz

Alla inlägg under april 2011

Av Emelie Asp - 10 april 2011 03:05


ah. det känns som om jag bara ger och ger men får inget tillbaka längre. hm. Älskar därimot låten som beskriver vartenda ord som jag känner just nu.. Allt känns så fuckat. Tänk va skönt det skulle vara att kunna flytta härifrån och börja om från ruta ett.


Av Emelie Asp - 4 april 2011 20:13

Nu är det verkligen vår ute! Första fjärilen flög förbi mig och Eldir när vi var ute och red idag, nu är det vår påriktigt! Men nog om det.


Jag står mitt i ett dilemma, känner mig så jävla kluven. Fan! Hur ska jag göra? Ska jag börja räkna kcal eller ska jag fortsätta med LCHF eller ska jag börja följa GI? HJÄLP MIG! Jag vill ju fortsätta enligt LCHF men det känns så himla jobbigt och det blir så enformigt efter ett tag. Grymt svårt. & tråkigt, eftersom jag får jämt stå och laga min egen mat, och bla bla blaah. Men det lutar åt en sorts "lchf-style" fast med Emelie regler! Jag får äta frukt & nötter! Annars kommer jag dö, något måste jag kunna få äta lixom! Kanske knäckebrö också :) Det gillar jag. Whatever, vi får väl se. Idag har jag iaf ätit:


Frukost: Kaffe

Lunch: sallad

Middag: Lax,sallad och ugnsmorötter med vitlökssås.

Av Emelie Asp - 3 april 2011 21:22

Idag är Qieras 18:de dygn. Om hon nu är dräktig så är det mååånga dygn som återstår. Jag hoppas så mycket att jag blir illamående.. Vad är det för fel på mig? Kan det vara för att det handlar om min lilla bebis? Jag vet inte hur länge jag har drömt om att få föda upp min första kull med små hundbebisar. Otroligt många år, och förmodligen är det därför jag är så förhoppningsfull att hon ska ha bebisar.. Kan inte behärska mig, vill veta nu. Vill att hon ska visa något tecken som är tvärsäkert. Hmm.. Men om jag kommer ihåg rätt så är det i vecka 5 som magen börjar växa. Det är grymt långt dit, usch! Det är allså 17 dagar kvar..


Ni kommer allså få följa med på våran resa från början till slut.*förhoppningsvis*


JAAAAAAAAAAA :D

Vet ni vad jag såg nyss? Att Akilles luktade på qiera och tänkte hoppa upp på henne! Kan det vara ett tecken? För enligt fakta så ska en dräktig hund vara lika intressant för en han hund som en tik som löper. HOPPAS HOPPAS!


 

Orolig matte som räknar dagarna.

Av Emelie Asp - 1 april 2011 07:24

Nu vet jag nog allt som går att veta om tikens dräktighet, allt från att sperman lämnar hanens kropp till att sista valpen kommer ut och lite till. Iallafall tillräkligt mycket för att bli nojjig.. Det är en jättejobbig känsla. Jag känner både sorg, beslutsångest, lycka, exalterad, ledsen och en massa andra jävla känslor på än och samma gång. Det är grymt jobbigt just nu och jag kommer inte kunna få klartecken förän om minde än två veckor..


Nu är det så att sista dagen hon blev parad vad den 17 mars, det betyder att man räknar från den dagen. Så exakt idag så har det gått 15 dagar, det betyder att hon är inne på sin första dag på sin tredje dräktighetsvecka och i den veckan ska vissa tikar ha morgon -illamående, dels beror detta på de  hormonella förändringarna som sker, samt att livmodern också börjar vidgas.  Hon ska börja äta sämre, hon kan också bli trött, och vila oftare än vanligt. Vilket jag inte har märkt ännu iallafall, och dehär med att hon kan få ätstörningar/svårigheter kommer jag nog inte märka alls, eftersom vi inte har några speciella tider då hon (hundarna) får mat, men jag funderar på om jag ska börja med det nu så att man kan se lite hur det går, det är spännande :)


I fjärde veckan kan man kolla ultraljud vilket jag förmodligen kommer att göra ifall jag fortfarande tvivlar en aning på att hon är dräktig.


I fämte veckan ska magen börja växa då valparna blir större och även ska matvägran och illamåendena komma tillbaka.


i sjunde veckan ska rörelsana i magen komma igång och jag bara läääängtar tills jag får ligga med en hand på hennes lilla bebismage och känna dom små ivriga små liven där inne, det kommer nog vara ett utav dom största ögonblicken i mitt liv!




                                 Qiera som bebis :)  

Presentation


Välkommen hit, jag är en tjej som bor just nu i hallstavik i min första lägenhet med mina två älsklingar justice och qiera som är två underbara chihuahuor. Jag tränar mig själv varje dag för att bli bättre på chihuahuarasen och här kommer ni få läsa om de

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards