mliizz

Alla inlägg den 29 september 2011

Av Emelie Asp - 29 september 2011 15:07

Finns det någon där ute som använder Nordeas bank? och som har sålt fonder där? Isåfall skulle jag vilja veta hur länge det tar att få in pengarna på kontot? För jag sålde precis en fond så att jag kan åka och köpa Justice, men jag vill ju självklart veta när pengarna trillar in så att jag kan planera lite snyggare när jag kan åka och hämta honom !



Snällasnälla, hjälp mig nu...

Hur lång tid tar det innan futura fonder blir pengar på kortet?


 

Av Emelie Asp - 29 september 2011 09:47

Denna lilla blåa valp som jag tänkt hämta är en chihuahua och jag har absolut tänkt andvända honom till avel om han får ett bra psyke när han blir stor, möjligen ska han och qiera paras någongång i framtiden var det väl tänkt..


För alla er som är spända på hur detta slutar så är min plan att ringa mamma när jag sitter i bilen påväg dit och ska hämta valpen, i det fallet kan hon inte stoppa mig eller säga någonting om hur hon vill ha det! Självklart är min mamma den ända i mitt liv som jag har så stor recpetk för (på ett bra sätt) min mamma är min absoluta bästa vän och vi har alltid hållt ihop, men jag känner min mamma, hon skulle säga nej om jag berättade det för henne nu innan jag hämtar valpen, men om jag redan är påväg så kan hon skrika på mig hur mycket hon vill men direkt hon kommer se justice så kommer hon bli helt käääär! min mamma fungerar så, hon kan vara mördar-arg i 5 minuter men sen är allt lugnt igen..


  exakt såhär ser han ut fast han är lite mörkare blå, han är så vacker!

Presentation


Välkommen hit, jag är en tjej som bor just nu i hallstavik i min första lägenhet med mina två älsklingar justice och qiera som är två underbara chihuahuor. Jag tränar mig själv varje dag för att bli bättre på chihuahuarasen och här kommer ni få läsa om de

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards